loading...
ابتکار 18
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
amirtatalooi 1 90 zahra
زهراشیرازی بازدید : 46 جمعه 27 دی 1392 نظرات (0)

سبک زندگی

فانیگما :استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که برنامه محوری باید در برنامه های زندگی وجود داشته و به حلال و حرام توجه خاصی داشته باشیم، گفت: سبک صحیح زندگی در گرو بهره گیری از سیره اهل بیت معصومین(ع) است.

به گزارش فانیگما به نقل از :رسا در آمل، دکتر حبیب الله حلیمی، استاد حوزه و دانشگاه صبح امروز در دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی ویژه مداحان و شاعران مذهبی استان مازندران که در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی آمل برگزار شد با بیان این که اولین قدم در انجام امور خواستن است که باید این امر مهم را در وجود خود نهادینه کنیم، گفت: محبت باید در فضای خانواده ترویج پیدا کرده و به دوست داشتن همدیگر اهتمام داشته باشیم.

 

وی با اشاره به این که تحقق سبک زندگی باید با برنامه ریزی ارزنده و والایی صورت گیرد، بیان داشت: باید با هم خوب بوده و در اعتقادات، عبادات و اخلاقیات با هم تقابل نداشته باشیم.

 

مدیر دوفصلنامه کاوش های دینی، ادامه داد: مبنای طلاق های ما به امور جزئی رسیده که ۸۵ درصد طلاق های اجرا شده بدون مبنا و اصول است.

 

حلیمی با بیان این که در فضای زندگی باید گذشت داشته باشیم وگرنه بازنده هستیم، بیان داشت: اخلاق نیکو و شایسته از دستورات دین مبین اسلام و سیره اهل بیت معصومین(ع) است که باید از این بزرگواران درس بگیریم.

 

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این که معیار خانواده متعالی در زندگی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) نمود داشته است، گفت: پیامبر گرامی اسلام نیز مظهر اخلاق عالی و عظیم است که باید از این داشته های ارزنده خود به بهترین نحو ممکن و در راستای تعالی و تکامل خود  استفاده کنیم.

 

مدیر دوفصلنامه کاوش های دینی با بیان این که نباید در خانواده به همدیگر دروغ بگوییم که آسیب های فراوانی ایجاد می کند، بیان داشت: خانواده ای که متزلزل شود مدیریت در آن مبنا نداشته و سبب خواهد شد فرزندانی خیابانی به بار بیایند.

 

وی با اشاره به این که برنامه محوری باید در برنامه های زندگی وجود داشته و به حلال و حرام توجه خاصی داشته باشیم، گفت: سبک صحیح زندگی در گرو بهره گیری از سیره اهل بیت معصومین(ع) است که باید سیره این بزرگواران را در برنامه های زندگی خود قرار دهیم.

 

حلیمی با تاکید بر این که آسیب های اجتماعی باید برای فرزندان تبیین شود، بیان داشت: اگر خانه قوی باشد مسائل و آسیب های اجتماعی فیلتر تربیتی و شخصیتی می شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که امکانات فراوانی در زندگی داریم ولی حوزه تربیتی ما به سطح پایینی رسیده است، ادامه داد: برای مسائل مختلف زندگی هزینه می کنیم ولی به اخلاق و روان خود توجه نداریم که باید به نقش این مسئله مهم در زندگی توجه شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظرشمادرمورداین وبلاگ چیست؟
    جملات زیبا

    جمعه یعنی یک غروب وعده دار / وعده ترمیم قلب یاس زار


    جمعه یعنی مادر چشم انتظار / درهوای دیدن روی نگار


    جمعه یعنی یه سماء دلواپسی / می شود مولا به داد ما رسی . . .؟


    هرکجاهستم باشم آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است چه اهمیت دارداگرمی رویدقارچ های غربت؟


    عاشق گرعاشق باشد ازخودگذشته خواهدبو




    عشق چیست؟

    1- اروس(EROS): عشق شهواني - عـشق بـه زيبايي - فاقد منطق - عشق فيزيكي كه بواسطه جذابيت و كشش هاي جسماني و يا ابراز آن بطور فيزيكي نمايان ميگردد -همان عشق در نگاه اول - با شدت آغاز شده و بسرعت فروكش ميكند.


    2- لودوس(LUDUS): عـشق تـفنني - ايـن عشـق بـيـشتـر مـتعلق به دوران نوجواني ميباشد - عشق هاي رمانتيك زودگذر - لودوس ابراز ظاهري عشق ميباشد - كـثرت گرا نسبت به شريك عشقي - به اصطلاح فرد را تا لب چشمه برده و تشنه بازمي گرداند -رابطه دراز مدت بعيد بنظر ميرسد.


    3- فيلو(PHILO): عشق بـرادرانـه - عـشـقـي كـه مبتني بر پيوند مشترك مي باشد -عـشقي كـه بـر پـايـه وحـدت و هـمـكاري بـوده و هـدف آن دسـتـيـابي بـه منافع مشترك ميباشد.


    4- استورگ(STORGE): عشق دوستانه - وابسته به احترام و نگراني نسبت به منافع مـتقابل - در اين عشق همنشيني و همدمي بيشتر نمايان مي باشـد - صـمـيـمـانـه و متعهد- رابطه دراز مدت است - پايدار و بادوام - فقدان شهوت.


    5- پراگما(PRAGMA): عشق منطقي - اين مختص افرادي است كه نگران اين موضوع ميباشند كه آيا فرد مقابلشان در آينده پدر يا مادر خوبي براي فرزندانشان خواهند شد؟ عشقي كه مبتني بر منافع و دورنماي مشترك مي باشـد - پـايـبند بـه اصـول مـنـطـق و خردگرا ميباشد - همبستگي براي اهداف و منافع مشترك.


    6-مانيا(MANIA): عشق افراطي - انحصارطلب، وابسته و حسادت برانگيز - شيفتگي شديد به معشوق - اغلب فاقد عزت نفس -عدم رضايت از رابطه - مانند وسوسه ميماند و ميتـواند بـه احساسات مبالغه آميز و افراطي منجر گردد - عشق دردسر ساز - عشق وسواس گونه.


    7-اگيپ(AGAPE): عشق الهي - عشق فداكارانه و از خودگذشته-عشق نوعدوستانه (تمايل انجام دادن كاري براي ديگران بدون چشمداشت) - عشق گرانقدر .



    لطفاتوضیح خودتان درباره ی عشق رابرایم ارسال کنید

    آمار سایت
  • کل مطالب : 74
  • کل نظرات : 39
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 33
  • آی پی امروز : 19
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 41
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 172
  • بازدید ماه : 1,199
  • بازدید سال : 13,083
  • بازدید کلی : 32,458
  • کدهای اختصاصی
    http://www.shereno.com/35195/
    درباره ی من

    سلام به همه ی بازدیدکنندگان عزیزامیدوارم که وبلاگ من موردپسندورضای شماقرارگیردمن زهراشیرازی متولد1378/11/23ساکن شهرری زیرسایه ی آقاشاه عبدالعظیم هستم من اندوه رابه شادی وشکست رابه پیروزی تبدیل میکنم من براین باورهستم که حتمانبایدالگوداشت خودمانیزمیتوانیم درهرموضوعی الگوی دیگران باشیم